El centre

Qui som

El centre Shindia va nèixer l’ any 2010 a Granollers com a primer centre de Bollywood del Vallès Oriental oferint classes de Bollywood i contribuint a la difusió de la cultura índia a Granollers i Barcelona.

Més endavant va obrir el ventall d’ activitats per oferir més estils i varietat al públic i poder oferir un servei ampli i de qualitat.

11208675_10205335652665315_5979546264269215035_n

Les nostres classes es caracteritzen per la qualitat, ja que els professors són especialitzats en cada estil; l’ entusiasme perquè volem oferir el millor de nosaltres i el bon ambient que es crea en les classes, de forma que l’ alumne pugui aprendre i passar una bona estona al mateix temps.

 

Direcció

9992

Yuraima, directora del centre Shindia i professora de Bollywood. Desde petita es va formar en diferents estils de dansa (dansa oriental, jazz…) fins que va descobrir la dansa índia en la que va anar aprofundint en els diferents estils, especialitzant-se en el Bollywood i el Bhangra, amb mestres nadius de l’ índia i Pakistan.
En el 2007 va rebre la titulació de “professora de Dansa estil Bollywood” en la 1ª promoció de professors de Barcelona per Sheri Ahmed. Ha participat en diverses obres de teatre musical relacionades amb l’Índia (La boda de Pooja, Teatreneu, Barcelona i Dilse desde el corazón, Teatro Madrid) entre d’ altres espectacles relacionats amb el Bollywood. També ha col·laborat amb els grups “Bollywood Sitare” i “Sher-e Punjab Bhangra group”.

Amb una àmplia experiència, ha impartit classes de Bollywood en diferents escoles de ball i centres cívics del Vallès Oriental i Barcelona.

Actualment imparteix classes al Centre Shindia amb l’ objectiu de transmetre la seva passió per la dansa i difondre aquesta part de la cultura índia per a dónar a conéixer la bellesa, energia i força que engloba aquesta dansa.