Dansa africana

Dansa africana

Dansa amb ritmes africans i deixa’t seduir per la bona energia

La Dansa africana està plena de ritme, alegría i vitalitat… Inclús es diu que prepara el cos per rebre les bones energies.

En la cultura africana, les danses tradicionals están lligades a sentiments, celebracions, rituals… són com una forma d’ expressió de la vida.

Tenim el privilegi de comptar amb un professor autòcton de Costa de Marfil que combina els balls tradicionals amb els balls més moderns com el coupé decalé afrobeat o ritmes de Dancehall.

A més, la dansa africana ofereix grans beneficis al cos, ja que millora la condició física, la coordinació, la flexibilitat, el ritme etc.. Una dansa completa que ajuda a cultivar el cos i l’ànima.

Et convidem a provar aquesta dansa que t’ enzisarà i farà que el teu cos no vulgui parar de moure’s!

 

Baila a ritmos africanos y déjate seducir por la buena energía

La Danza africana esta llena de ritmo, alegría y vitalidad… Incluso es dice que prepara el cuerpo para recibir buenas energías.

En la cultura africana, las danzas tradicionales están ligadas a sentimientos, celebraciones, rituales… son como una forma de expresión de la vida.

Tenemos el privilegio de contar con un profesor autóctono de Costa de Marfil que combina los bailes tradicionales con los bailes más modernos como el coupé decalé afrobeat o ritmos de Dancehall.

Además, la danza africana ofrece grandes beneficios al cuerpo, ya que mejora la condición física, la coordinación, la flexibilidad, el ritmo etc.. Una danza completa que ayuda a cultivar el cuerpo y alma.

Te invitamos a probar esta danza que te seducirá y hará que tu cuerpo cos no quiera parar de moverse!