Dansa del Ventre

Dansa del Ventre

Endinsa’t en el misteri i la sensualitat d’ aquesta dansa mil·lenària…

La Dansa del Ventre és una de les danses més antigues en la que es combinen elements tradicionals d’ Orient Mig i el Nord d’ Àfrica.

Aquesta dansa està plena de sensualitat i encant, a més d’ aportar multitud de beneficis tant a nivell físic com mental. Per exemple, contribueix a millorar la postura corporal, i la tonificació muscular i a més augmenta l’ autoestima i l’ equilibri emocional.

Tenim el privilegi de comptar amb una professora nadiva del Marroc que ens ensenyarà la técnica d’ aquesta dansa a ritme de músiques exòtiques i de fusió, i aprendrem coreografies plenes de femeneitat i estil.

 

Adéntrate en el misterio y la sensualidad de esta danza milenaria…

La Danza del Vientre es una de las danzas más antiguas en la que se combinan elementos tradicionales de Oriente Medio y el Norte de África.

Esta danza está llena de sensualidad y encanto, además de aportar multitud de beneficios tanto a nivel físico como mental. Por ejemplo, contribuye a mejorar la postura corporal, y la tonificación muscular y además aumenta la autoestima i el equilibrio emocional.

Tenemos el privilegio de contar con una profesora nativa de Marruecos que nos enseñará la técnica de esta danza a ritmo de músicas exóticas y de fusión, y aprenderemos coreografías llenas de feminidad y estilo.