El centre

EL CENTRE

El centre Shindia va nèixer l’ any 2010 a Granollers com a primer centre de Bollywood del Vallès Oriental, de la mà de la Yuraima, apassionada de l’ Índia i de la dansa, que va fer realitat un somni d’encà que obrí l’ escola fa vuit anys.

Shindia s’ ha convertit en un punt de refèrencia a Granollers per la seva col·laboració en diversos events a la ciutat relacionats amb la dansa, com a participants de la Festa Major desde 2011, guanyadors de la millor coreografia de Carnestoltes l’any 2017.. així com la participació en el programa “etiquetats” de Tv3, la Holi Barcelona, entre d’ altres.

A més, en aquest temps, el centre ha anat ampliant el ventall d’ activitats per oferir diversitat i varietat en estils i oferir un servei de qualitat, tot observant les últimes tendències, atenent a la demanda del públic.

Sempre conservant la seva essència, que és la bona energia, en primer lloc ; i l’ ensenyament de les danses i disciplines des del respecte, la motivació i la il·lusió de compartir una passió que ens mou, que ens fa feliços, que ens fa riure i somiar…

Shindia no és només una escola de Dansa, sinó un espai de trobada, d’ amistat i de bona energia.

Benvinguts a Shindia!

El nostre equip

Vine a ballar amb nosaltres!

Yuraima

Direcció Shindia, Bollywood

Alexandra

Salsa, sexy style, comercial

Soad

Dansa del Ventre

Estela

Dansa Oriental

Isabel

Ioga, postpart

Mireya

Jazz kids, Dansa fitness

Desirée

Dansa africana