Ioga

Ioga

Aprèn a prendre consciència del teu cos i la teva ment…

El ioga és una disciplina que va néixer a l’ Índia fa milions d’ anys, és en definitiva una forma de vida que ens ajuda a cultivar el nostre cos, ment i ànima.

Existeixen diferents estils de Ioga:

HATHA Ioga és un tipus de Ioga més pausat i suau, ideal per aquelles persones que s’ inicien en el Ioga. Les postures (asanes) es realitzen pausadament i treballant la respiració al mateix temps.

VINYASA Ioga és un tipus de Ioga més ràpid i dinàmic. Les postures (asanes) es realitzen de forma continuada i seguida, treballant la respiració al mateix temps, alhora que augmenta la temperatura corporal i ens ajuda a relaxar la musculatura.

En les classes aprendrem tècniques de relaxació a nivell físic, mental i emocional.

La pràctica del ioga aporta multitud de beneficis. Per exemple, guanyarem flexibilitat en el nostre cos, que ans ajudarà a tonificar i enfortir-lo de manera adequada i gaudir de l’experiència corporal.

També aprendrem tècniques de respiració que ajuden a millorar la qualitat de la nostra salut, a la concentració i a poder connectar amb el nostre ser i prendre consciencia del nostre cos, que en definitiva és la nostra eina d’ autoconeixement.

Horari JULIOL: 

Dimarts 18.45-20.15 Vinyasa Ioga (dinàmic)

Dijous 18.45-20.15 Hatha Ioga (suau)