Dancekids

Dancekids

Ara els més petits poden iniciar-se en la dansa!

Iniciació a la Dansa (3-6 anys) és una classe pensada per nens i nenes a partir de 3 anys que volen introduïr-se en el món de la dansa, i al mateix temps passar-s’ho bé. Aprendrem divertides coreografíes amb ajuda de jocs de coordinació i exercicis per aprendre a mouren’s al ritme de la música.

Hip hop Infantil (7-11 anys) és una classe on nens i nenes podrán aprendre divertides coreografíes, a ritme de cançons alegres i de moda, que els motivarà i els farà pasar una bona estona divertida.  

 

Ahora los más pequeños pueden iniciarse en la danza! 

Iniciación a la Danza (3-6 años) es una clase pensada para niños y niñas a partir de 3 años que les gustaría introducitse en el mundo de la danza, y al mismo tiempo temps pasarlo bien. Aprenderemos divertidas coreografías con la ayuda de juegos de coordinación y ejercicios para aprender a movernos al ritmo de la música.

Hip hop Infantil (7-11 años) es una clase para niños y niñas donde podrán aprender divertidas coreografías, a ritmo de canciones alegres y de moda, que les motivará y les hará pasar un rato divertido.