Dansa Fitness

DANSA FITNESS

Fes exercici físic i passa-t’ho bé al mateix temps!  

Les classes de Dansa & Fitness es caracteritzen pel seu ambient alegre i festiu, ja que a més de cremar calories, gaudiràs de la música i el ball a través de divertides coreografies combinades amb exercicis de fitness i tonificació.

Aquesta disciplina consisteix en la combinació d’ exercicis aeròbics amb moviments de dansa, a ritme de música d’ actualitat i també cançons de tota la vida divertides que ens faràn pasar una bona estona al mateix temps que fem exercici físic.

Els beneficis que ens aporta aquesta disciplina, són d’ una banda la tonificació i manteniment corporal, i d’ altra banda la diversió i alliberament de la ment.

Les nostres classes de Dansa Fitness són com una festa i t’ ho passaràs en gran al mateix temps que fas esport!    

Horari: 

Dimarts 9.30-10.30 

Dimecres 15.00-16.00

IOGA PRENATAL

Ioga per embarassades… una activitat amb multitud de beneficis…

El Ioga prenatal és un és un tipus de Ioga específic, enfocat per dones embarassades que es realitza generalment a partir del tercer mes i que es pot allargar fins el dia abans del part, sempre i quan la mare es trobi bé i no hi hagi contradicció mèdica.

El Ioga prenatal és un exercici ideal durant l’ embaràs, ja que ajuda a tonificar la musculatura i millorar la flexibilitat, a més, a travès dels exercicis de respiració aconsegueix augmentar el nivell de relaxació i benestar. També millora la connexió entre la mare i el nadó al ventre, i s’ hi crea una energia especial i bonica a la classe, ja que compartirem aquest espai amb altres futures mares.

Dijous 17.00-18.15 (Ioga prenatal)

Professora: Isabel

De Barcelonatitulada i formada en Hatha Ioga, Vinyasa Ioga i Ioga prenatal.