BollyFIT

BollyFIT

Fes exercici físic i passa-t’ho bé al mateix temps!  

Les classes de BollyFIT es caracteritzen pel seu to alegre i festiu, ja que a més de cremar calories, gaudiràs de la música de ritmes indis i orientals a travès de divertides coreografies combinades amb exercicis de fitness i tonificació.

Aquesta classe consisteix en la combinació d’ exercicis aeròbics amb moviments de dansa, a ritme de música de Bollywood, Bhangra i oriental, que ens faràn pasar una bona estona al mateix temps que fem exercici físic.

Els beneficis que ens aporta aquesta classe, són d’ una banda la tonificació i manteniment corporal, i d’ altra banda la diversió i alliberament de la ment.

Les nostres classes de Bollyfit són com una festa i t’ ho passaràs en gran al mateix temps que fas esport!    

 

Haz ejercicio físico y pásalo bien al mismo tiempo!  

Las clases de BollyFIT se caracterizan por su tono alegre y festivo, ya que además de quemar calorías, disfrutarás de la música de ritmos indios y orientales a través de divertidas coreografías combinadas con ejercicios de fitness y tonificación.

Esta clase consiste en la combinación de ejercicios aeróbicos con movimientos de danza, a ritmo de música de Bollywood, Bhangra y oriental, que nos harán pasar un rato agradable al mismo tiempo que hacemos ejercicio físico.

Los beneficios que nos aporta esta clase, son por un lado la tonificación y el mantenimiento corporal, y por otro lado  la diversión y liberación de la mente.

Nuestras clases de Bollyfit son como una fiesta i te lo pasarás en grande al mismo tiempo que practicas ejercicio!